Stort drag i Norrköping

Man kanske inte tänker på Norrköping som en feststad, men det är en hel del som händer här. Vare sig det handlar om privata arrangemang eller stora festligheter kan man ha mycket kul hela året om. Under sommaren har man till exempel Bråvalla Festival i Norrköping, något som blivit en dundrande succe’.

MU150-festivalFörsta året som man arrangerade Bråvalla Festival i Norrköping så kom det 50 000 besökare. Detta gjorde den till Sveriges största festival genom tiderna. Den hålls på Bråvalla flygfält som ligger i anslutning till staden och är lätt att nå både med bil och offentlig transport. Här kan man njuta av tre dagar fulla av musik och annat roligt. Iron Maiden, Kings of Lion och Alesso är bara några av de kända personer man kan digga på Bråvalla Festival i Norrköping.

Förutom Bråvalla Festival i Norrköping kan man själv anordna något roligt. Det finns många anledningar till att fira- man kan bjuda in till fest när som helst. Inte bara för bröllop och födelsedagar, men även som en kick off för de anställda på företaget eller i samband med jul och andra högtider. Ett utmärkt ställe är fest på Elite Grand Hotell. De kan hjälpa till att anordna världens bästa party.

En fest på Elite Grand Hotell kan vara stor eller liten, man har resurserna. Deras största lokal kan hålla 150 personer, och då har man även plats för att dansa. Om det inte räcker kan man boka deras nya lokal, Bankiren. Den ligger i närheten av hotellet och rymmer hela 200 personer. Det är inte bara Bråvalla Festival i Norrköping som förgyller vardagen. Med hjälp av deras kunniga personal kan man planera en personlig fest som gästerna sent kommer att glömma.

Många företag idag tycker om att lägga en fest på Elite Grand Hotell i samband med sin konferens. Det är en värdig avslutning på ett informativt möte och är också ett sätt att uttrycka sin uppskattning av personalen. Andra kombinerar konferensen med andra aktiviteter, Norrköping med omnejd är full av roliga saker att göra. Vare sig man vill ha lite drag eller en fridfull stund i naturen så är detta platsen. Det är viktigt att ta vara på de möjligheter man har att njuta av livet. Att planera in att gå på festival kan vara en av dem, anorda en fest ligger också högt upp på listan. Vissa aktiviteter kostar pengar, med det är det verkligen värt.

08. December 2014 by admin
Categories: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply