Märka barnens kläder

Det är viktigt att märka barnens kläder när de börjar gå på dagis eller skola. Med så många barn på samma ställe är det lätt hänt att tappa bort sina kläder eller blanda ihop dem med någon annans. Man kan välja mellan olika material, många föredrar de gjort av tyg för att sätta fast i kläderna.

MU110-etiketterNamnlappsbutiken namnlappar har ett stort sortiment. Dels har man vävda namnlappar och de gjort av tyg. Sedan finns det även namnlappar som man kan klistar i skorna, väldigt fiffigt med en sorts laminat som man täcker lappen med. Det är inte alla svenska namn som finns med i sortimentet när man köper färdiggjorda namnlappar, så det är bättre med de som man kan beställa själv.

Något som föreslås av Namnlappsbutiken namnlappar är att man inte bara skriver barnets namn när man märker kläderna med en lapp gjort av tyg. Om de glömmer dem i gymnastikhallen eller matsalen kan det vara lättare att få tillbaka dem lite snabbare om man också skriver vilken klass eller sektion de går i. Vissa svenska namn är så vanliga att även kombinerat med efternamnet kan det vara svårt att veta direkt vems kläderna är.

Många väljer att skaffa påstrykbara Namnlappsbutiken namnlappar. Det är lätt och smidigt och går riktigt fort att stryka fast namnlapparna gjort av tyg på rätt ställe. I och med att man stryker fast dem kan man i princip sätta dem var man vill. En del vill bara ha en diskret namnlapp, medan andra sätter den där den verkligen syns väl. Har man valt namnlappar med svenska namn i rött är det ännu lättare att hitta dem.

Man kan också skaffa självhäftande Namnlappsbutiken namnlappar. De sitter riktigt ordentligt, även om det är möjligt att ta bort dem när man så önskar. Leksaker, böcker, väskor och mycket annat kan vara bra att märka, i alla fall om barnen tar med sig dessa saker till skolan eller kamrater. Har man vanliga svenska namn kan det löna sig att inkludera efternamnet på lapparna.

Vill man ha riktigt fina Namnlappsbutiken namnlappar ska man välja de som är gjort av tyg, nämligen satin. Man kan välja om man vill stryka eller sy fast dessa namnlappar. Vill man göra dem riktigt piffiga kan man välja mellan olika symboler som sätts bredvid namnet. Detta kan även vara en bra ide’ för små barn som inte kan läsa ännu, de ser på bilden vilken jacka som är deras egen.

11. March 2014 by admin
Categories: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply