Event och Eurovision, inspirationsdagar och roliga moten

I en osäker värld tycker de allra flesta människor att det är roligt när det sker något stort i världen så som exempelvis en tävling där flera länder ställs mot varandra för att det slutligen skall koras en vinnare. Det tar helt enkelt fram det bästa i oss eftersom det blir en härlig blandning mellan att vara stolt över sitt land och samtidigt älska öppenhet och tolerans.

822-4-event-och-eurovision-inspirationsdagar-och-roliga-motenDet finns mängder av stora event som har just detta i fokus. Event och Eurovision är exempelvis något som många tycker kan beskrivas med ovan ord och det är dessutom en folkfest utan dess like. Helt enkelt en chans för Europas nationer att träffas och fira det som är härligt med att leva istället för att fokusera på allt negativt som händer i världen.

Just detta med att fokusera på det fina med att leva och känna sig inspirerad varje dag är något som idag är fullt möjligt att göra. Det finns till och med företag som arrangerar spännande dagar där man får chansen att lyssna på människor som på ett eller annat sätt kan bidra till att inspirera med hjälp av sina livshistorier. Nyfiken på just ett sådant event – flera välkända namn kommer att prata under dagen och programmet för inspirationsdagarna i Göteborg finns att läsa här för den som är intresserad.

En del människor kan känna sig tveksamma till att betala för sådana här event men saken är den att de är till nytta för de allra flesta – oavsett vilken bakgrund eller situation man har idag.

Fördelar med att besöka en inspirationsdag

  • Du får chansen att på ett enkelt sätt hitta nya vägar och inspiration med hjälp av en annan persons historia. Detta betyder inte att personerna som pratar måste vara i samma situation som du – ofta är det snarare tvärtom där det är människor med ett helt annat liv än en själv som inspirerar mest.
  • Du kan träffa andra människor som också är på samma plan som du – en helt egen resa där man söker något mer för att hitta ny inspiration i vardagen och nya drömmar att förverkliga.

Den som är intresserad kan se alla inspirationsdagar som anordnas i Sverige här och vilka välkända artister som kommer och pratar på dessa event. Det kan utan tvekan bli en dag som förvånar lika mycket som en dag där man får chansen att höra mer från någon man tidigare bara läst eller hört om.

Event och Eurovision, inspirationsdagar eller andra trevliga sammankomster. Oavsett vad det gäller är det ett som är säkert – det finns mycket att hämta från varandra om man bara vågar prata. Eurovision är på många sätt föregångaren och i årets Eurovision tävling i Stockholm är det Gina Dirawi som är utsedd programledare. Detta gäller som de flesta säkert vet den svenska tävlingen. Genom att välja en programledare som både är ung, kvinna och med utländskt ursprung har man med stor sannolikhet ett koncept som inspirerat många.

Tänk på detta när du väljer event att gå på

  • Kolla först upp hur mycket pengar du har möjlighet att lägga på ett event. Genom att känna till din budget blir det lättare att göra ett första urval. Dessutom är det alltid bra att ha lite extra koll eftersom man aldrig bör skuldsätta sig mer än absolut nödvändigt för sådana här saker.
  • Läs programmet noga för att ta reda på om personerna som besöker eventet är av intresse för dig. Det är ju trots allt bara värt det om personer du blir intresserad av deltager.
  • Om och när du köper biljett – se till att du helt och fullt förstår vilka villkor som gäller för biljetten. Om du mot förmodan skulle vara missnöjd i efterhand eller av någon anledning inte kan gå kan det vara bra att redan i förväg veta vad som gäller. Ingen vill få en obehaglig överraskning i efterhand. Kolla alltid upp om det finns något avbeställningsskydd för säkerhets skull.
  • Sök gärna efter rekommendationer och recensioner av liknande event online. Genom att göra detta kan du få reda på vad tidigare besökare tyckt om sin upplevelse och därför ta ett mer informerat beslut om vad du vill göra. Ingen vill ju gå på ett event som enbart haft dåliga recensioner av tidigare besökare.

Event och Eurovision, inspirationsdagar, idolmöten eller något annat roligt – oavsett vad du väljer att lägga din tid på för att hitta ny inspiration i ditt liv är det av högsta vikt att du kommer dit med ett öppet sinne, glada miner och lusten att få vara en del av något stort. Då är chansen nämligen mycket stor att du kommer att få ut mycket av din dag eller kväll – kanske till och med lite mer än du först hade kunnat tro när du bokade din biljett till eventet. 

 

 

 

 

 

23. June 2016 by admin
Categories: Blogg | Leave a comment

Leave a Reply