Dekoration för kläder och väggar

Det finns många olika sätt att piffa upp sig, både när det kommer till klädsel och hem. Vissa detaljer kanske man inte ser så tydligt, men de kan ge en bra känsla ändå. Andra dekorationer, typ väggdekor, är uppenbara och används just för att man ska märka dem.

MA377-väggdekorAlla föräldrar vet hur viktigt det är att märka barnens kläder. Varje år förloras många mössor och vantar i skolorna, men även större klädesplagg som jackor och stövlar. Med hjälp av påstrykbara namnlappar kan man lätt identifiera sina egna kläder. När många barn har liknande kläder är det också lättare för barnen att känna igen sina egna.

Det finns flera olika varianter av påstrykbara namnlappar. En del är enkla, de har bara namnet skrivet i svart på vitt. Man kan dock få lite roligare, påstrykbara namnlappar om man så önskar. Vissa har en bild bredvid namnet. Det kan vara en boll eller bil, något som de flesta små pojkar tycker om. Man kan även få dem med blommor eller fjärilar, kanske en docka för en liten flicka. Om man inte vill ha en bild, men ändå tycker att påstrykbara namnlappar ska vara lite finare, kan man ta en annan färg på skriften. Dessa varianter syns inte utanpå, men gör att man känner sig fin inuti.

För hemmet finns det flera typer av väggdekor man kan sätta upp. Om man tycker om att förnya sig ofta kan det vara en bra ide’ med självhäftande dekorer som är lätta att sätta upp och ta ned. En del är tänkta för en speciell åldersgrupp, typ barn eller tonåringar. Men det finns även väggdekor i form av blommor eller andra tidlösa motiv. De gör sig riktigt bra i de flesta rum, som ett komplement till den övriga heminredningen.

Vissa typer av väggdekor är framställda för helgdagar eller årstider. När man förbereder sig för jul och nyår kan det vara kul med en dekor som har ett vintrigt motiv eller något just för högtiden. Blommor och fjärilar kan passa bra till sommar och studentfester, och så vidare. Egentligen är det bara fantasin som sätter stopp för alla möjligheter man har att dekorera sitt hem. Man mår bra av att ha det fint omkring sig. Även en liten detalj som snygga namnlappar kan göra att man känner sig bättre. Desto mer sånt som hela familjen kan njuta av, typ en av de snygga väggdekorer som finns att köpa.

02. January 2014 by admin
Categories: Blogg | Leave a comment

Leave a Reply