Bra arrangemang för konferenser och möten

Många företag idag satsar på konferenser för sina anställda. Det är ett bra sätt att ge information till flera personer samtidigt, samt möta upp med andra inom samma bransch. Samtidigt använder man möten och konferenser för att ge de anställda något lite extra, som en bonus eller uppmuntran.

MU231-klassiskst hotellrumHotel BEST WESTERN PLUS Bromma ligger mycket bra till för möten. Det är bara några minuters gångväg från flygplatsen, som har både inrikes och utlandstrafik. Samtidigt ligger man nära Stockholm, Bromma tunnelbana fungerar alldeles utmärkt. Detta har gjort att många inser att man kan ha en bra konferens på BEST WESTERN Bromma. Oavsett vilket transportmedel man använder är det lätt att komma hit. Bilen parkerar man bara på deras stora, gratis parkering i anslutning till hotellet.

En bra konferens på BEST WESTERN Bromma kan inkludera många olika saker. Naturligtvis är själva konferensen det viktigaste och man är väl utrustade på Hotel BEST WESTERN PLUS Bromma. Här finns sju olika konferenslokaler i varierande storlekar. Man kan ha möten med allt från 6 till 180 personer. I tillägg har man flera mötesrum där man sitter bekvämt och kan vara upp tlll sex personer. För att kunna arbeta effektivt behöver man bra omgivningar, och det har man definitivt här. Naturligtvis är rummen utrustade med det man behöver, man kan till exempel koppla sin dator direkt till en storbildsskärm.

Bromma tunnelbana har funnits länge och används dagligen av tusentals människor. Det är ett snabbt sätt att ta sig till innerstan. Från Hotel BEST WESTERN PLUS Bromma tar man bara en buss för att sedan byta till tunnelbana. Man kan fråga efter tidtabellen i receptionen. En bra konferens på BEST WESTERN Bromma kan också inkludera ett besök i huvudstaden. Men de allra flesta väljer att hålla sig i området, speciellt om man bara kommer för snabbare möten. I närheten ligger Bromma Blocks med över 80 affärer och restauranger. Annars kan man gå till Solvalla en kväll, det finns speciella konferenspaket som inkluderar detta.

För vissa företag inkluderar en bra konferens på BEST WESTERN Bromma en spa-upplevelse för deltagarna. Men man kan även boka detta erbjudande utan att delta i någon konferens. En lyxig behandling hos Beauty Box by Rinse kan vara pricken över i:et när man bor på Hotel BEST WESTERN PLUS Bromma. Istället för att ta Bromma tunnelbana går man bara över till Bromma Blocks. Bättre kan det nästan inte bli.

05. October 2014 by admin
Categories: Blogg | Leave a comment

Leave a Reply